BÉRSZÁMFEJTÉS – MUNKAÜGYI SZOLGÁLTATÁS

BérszámfejtésA magyar vállalkozások egyik legnagyobb terhe a bérek és járulékaik fizetése. Gyakran a járulékokra fent tartott keret nem elég rugalmas és egy nehezebb időszakban ez likviditási problémákhoz vezethet.

Ha kapacitásuk növelése érdekében újabb alkalmazottakat szeretnének felvenni, sok esetben a magas terhek miatt ezt nem tudják megvalósítani. Ez azt eredményezi, hogy a vállalkozás túlterhelt lesz, és a tevékenységét egyre alacsonyabb minőségben tudja végezni.

A bérszámfejtés és az ezzel kapcsolatos tanácsadás, nyomon követés nagyon fontos részét képezi szolgáltatásainknak. a számviteli szolgáltatásoknak! A járulékkedvezmények és támogatások sora egyre bővül, ezek évente több alkalommal is változhatnak és azt a célt szolgálják, hogy a vállalkozók minél több alkalmazottat tudjanak foglalkoztatni és minél olcsóbban. Ezeket a lehetőségeket kell kihasználni! Az információk birtokában ajánlásokat tudunk tenni annak érdekében, hogy jelenleg, illetve a jövőben hogyan lehet csökkenteni ezeket a költségeket.